Lyoness Lääne-Eesti Rally 2017 PASS nüüd müügil


Ostes meie ürituse piletid toetate võistluse korraldust. Võistluse kulgu saab jälgida kodulehelt nii otseülekannetena kui ka läbi ralliraadio, milleks on meil KUKU raadio.

Ralli passi saate osta Piletilevi kodulehelt

Läänemaal toimub 9-10 juuni 2017 Lyoness Lääne-Eesti Rally 2017.Võistluskeskus on Uuemõisa alevikus Rannarootsi Keskuses. Käesolevaks aastaks on kavandatud 100% uued kiiruslikud katsed. Kiiruskatsed 1 ja 2 toimuvad reedel 9 juunil Nõva vallas Variku külas karussell süsteemis ja on täiesti uued, katse algus on kiirem, siis kitsam ja tehnilisem ning lõpp jälle natuke hoogsam. Laupäevased katsed on Lääne-Nigula vallas. Kiiruskatsete valikul on sattunud kiireid lõike vaheldumisi tehniliste osadega. Pealtvaatajatele on mõeldud osadel katsetel toitlustus ja pealtvaatamisalad.